Milletvekili Derya Bakbak Bayramda durmadı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak, Ramazan Bayramı'nda da durmadı, yaşlılardan hastalara, hastalardan şehit ailelerine koştu.
Editör
Demo Admin
Yayın
15 Nisan 2024 15:54
Güncelleme
15 Nisan 2024 15:55
Okunma
184


AK Parti Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak, Ramazan Bayramı'nda da durmadı, yaşlılardan hastalara, hastalardan şehit ailelerine koştu.

Bakbak, Gaziantep Huzurevindeki yaşlıların elini öptü, bayramlarını kutladı. Bayram günü Milletvekili Bakbak’ı karşılarında gören yaşlılar, ziyaretten büyük mutluluk duydu. Kimi anılarını anlattı, kimi siyasetten, gündemden sohbet etti. Günün anısına fotoğraflar da çekildi. Huzurevi sakinleri Milletvekili Bakbak’ı yüzlerinde tebessüm, dillerinde dua ile uğurladı. Bakbak’ın Bayram günü bir başka durağı ise bir kaç ay önce hizmete açılan bölgenin sağlık üssü konumundaki Şehir Hastanesi'ydi. Bakbak, Bayram'da mesaide olan doktorlar, hemşireler, temizlik ve güvenlik görevlileri başta olmak üzere hastane personelinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Hasta odalarını dolaşarak hastalara geçmiş olsun dedi, Bayramlarını kutladı.

Bakbak, şehitlerin emaneti ailelerin de kapısını açtı. Tuncelide şehit düşen Ömer Bayrakın annesi Zeliha Bayrak ve Şırnak'ta şehit düşen İsa Karakaşın annesi Fatma Karakaş ile bir araya gelen Bakbak, aileler ile bayramlaştı. Bir istekleri, ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirme yapan Milletvekili Bakbak, şunları söyledi: ”Bayram günleri çok özel zamanlar. Biz her daim vatandaşımız ile bir araya geliyoruz ama böylesi zamanlarda bizlerin yolunu gözleyen büyüklerimizin kapısını açmak, böylesi zamanlarda sevgiyi paylaşarak çoğaltmak, acıyı paylaşarak azaltmak çok kıymetli. O yüzden Bayram ziyaretlerimizi huzurevi, hastane ve şehitlerimizin aileleri olarak belirledik ve ziyaret ettiğimiz her bir vatandaşımızın Bayram günü yüzündeki o mutluluğu görmek bizler için de büyük mutluluk anlamına geliyor. Yaşlılarımız bizleri dualarla uğurladı, yakın zamanda hizmete kazandırdığımız Şehir Hastanemizde tedavi olan hastalar, hastane çalışanları böyle bir sağlık tesisinin Gaziantepte olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Hastalarımıza şifa diliyorum. Şehrimizin ihtiyacı olan, milletimizin ihtiyacını giderecek nice eserleri Gaziantep'imize kazandırmak için çalışacağız.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

Doğan, güne esnafla kahvaltı yaparak başladı

142 Okunma

BAŞKAN YILMAZ’IN BİSİKLET ARMAĞANI, 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

132 Okunma

HÜDA PAR’dan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

131 Okunma

TAHMAZOĞLU REST ÇEKTİ

129 Okunma

BAŞKAN YILMAZ, GÖREVİ ECRİN NAZ ATAR’A DEVRETTİ

122 Okunma

ŞAMPİYON MEGAPOLSPOR

527 Okunma

GSO BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI

261 Okunma

Yağmur altında çalıştılar

259 Okunma

YILMAZ: “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

256 Okunma

DEV ADAMLAR PLAY-OFF’U DÜŞÜNÜYOR

228 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

884 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

732 Okunma

Boyunda oluşan ve birkaç haftada iyileşmeyen kitlelere dikkat!

699 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

681 Okunma

Gazişehirgücü zirveyi bırakmıyor

676 Okunma

NÖBETÇİ ECZANELER

30 Nisan 2024 Salı Günü Nöbetçi Eczaneler