ŞEHİTKAMİL’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ

Şehitkamil Belediyesi yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı Avukat Umut Yılmaz Başkanlığı’nda gerçekleşti. İki yeni komisyon kurulmasına karar verilen toplantıda, meclis başkan vekilleri, divan katipleri ile komisyon üyeleri seçimi yapıldı.
Editör
Demo Admin
Yayın
9 Nisan 2024 17:17
Güncelleme
9 Nisan 2024 17:18
Okunma
222


Şehitkamil Belediyesi yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı Avukat Umut Yılmaz Başkanlığı’nda gerçekleşti. İki yeni komisyon kurulmasına karar verilen toplantıda, meclis başkan vekilleri, divan katipleri ile komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

 

Şehitkamil Belediye Meclis Toplantısı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini’nin ardından ilk kez toplandı. Şehitkamil Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı’na Avukat Umut Yılmaz Başkanlık etti. Yılmaz, toplantının açılışında yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, hep birlikte Şehitkamil’i yaşanabilir ve huzurlu bir ilçe haline getirmek istediklerini söyledi. Yılmaz’ın konuşmasının ardından gerçekleşen seçimle Meclis başkan vekilleri de belirlendi. Buna göre, Belediye Meclis Başkan Vekilleri Süleyman Türkmen ve Nizamettin Özseven oldu. Divan Katipliği’ne ise Öznur Sevinç ile Ali Cem Tepe seçildi.

 

2 YENİ KOMİSYON KURULDU

Meclis Toplantısı’nda iki yeni komisyon kurulması da kararlaştırıldı. Buna göre yeni kurulan Gençlik ve Spor, Eğitim Komisyonu üyeliğine Seda Sevinçer, Yusuf Açıkgöz, Cuma Hava, Murat Soytürk, Dicle Demirdelen seçildi. Bir diğer yeni komisyon Deprem ve Doğal Afetler Komisyonuna da Ali Güdücü, Ali Özçelik, Ceren Benli, Feray Yılmaz, Yakup Beşe seçildi. Tarife Komisyonu’nda ise yapılan seçimle Reşit Kaya, Resul Öksüz, Hasan Çolak, Erkan Tazeoğlu ve Dicle Demirdelen görev yapacak. Plan-Bütçe Komisyonu da Kadir Yemişen, Meryem Aybüke Sağlam, Hayriye Didem Dinleyici, Hülya Kılıç ve Ahmet Doğan Çiçek isimlerinden oluştu. İmar Komisyonu’na ise Zehra Eltan, Burak Kaya, Sait Yalçın, Mehmet Sinan Azgın ve Hasan Oğuz seçildi. Seçimlerin ardından Başkan Umut Yılmaz bir sonraki birleşimin 15 Nisan 16:00’da gerçekleşeceğini oylamaya sunarak, toplantıyı sonlandırdı.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

Sanko Hastanesi kadrosunu güçendiremeye devam ediyor

150 Okunma

Avrupa şampiyonu çiçeklerle karşılandı

147 Okunma

GAÜN KADIN HENTBOL TAKIMI SÜPER LİGE ÇIKTI

138 Okunma

GAÜN’DE HEMŞİRELİK HAFTASI SEMPOZYUMU

137 Okunma

FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

135 Okunma

MEGAPOLSPOR 1.LİGDE

472 Okunma

UMUT YILMAZ'IN A TAKIMI BELLİ OLDU

288 Okunma

GAZİANTEPSPOR RUHU YENİDEN CANLANIYOR

233 Okunma

Doğan, güne esnafla kahvaltı yaparak başladı

230 Okunma

MHP İL BAŞKANI BOZGEYİK’TEN, AK PARTİ İL BAŞKAN VEKİLİ ŞERBETÇİ’YE ZİYARET

229 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

947 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

789 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

784 Okunma

Boyunda oluşan ve birkaç haftada iyileşmeyen kitlelere dikkat!

749 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

746 Okunma

NÖBETÇİ ECZANELER

21 Mayıs 2024 Salı Günü Nöbetçi Eczaneler